Om u een beter beeld te geven van wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen, stellen wij ons graag aan u voor.

Wij zijn Catering Al-Munasabaa’. Een cateraar gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en feestelijke partijen. Wij verzorgen voor u de gehele aankleding van de zaal en onze topchefs krijgen het ook altijd voor elkaar om er een feest van te maken in de keuken en uiteraard ook op uw bord. De Marokkaanse keuken is onze specialiteit.

Ons team bestaat uit zestien professionals met één missie: Uw feest tot een succes maken, zodat u er samen met uw gasten, met uiterste tevredenheid en trots op terug kunt kijken. Ons team is multidisciplinair, altijd op zoek naar verbetering en vernieuwing. Maar nog belangrijker, onze medewerkers zijn toegankelijk en staan open voor uw suggesties.

Waar staan wij voor?

Catering Al-Munasabaa’ staat vooral voor een professionele en servicegerichte dienstverlening. De wensen van onze klanten staat centraal in onze filosofie. Wij denken graag met u mee om uw droomfeest werkelijkheid te laten worden. Of u het nu groots wilt aanpakken of juist intiem en klein, Al-Munasabaa’ is de cateraar die iedere gelegenheid bijzonder maakt voor u. De pijlers binnen onze filosofie zijn dan ook punctualiteit, klantvriendelijkheid en een meedenkend vermogen!

Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Wij leveren graag maatwerk.